• 0356.414.517
 • 0748.539.316
 • 0723.008.358
 • 0732.059.059
 • Aveti incredere in noi!

  OXYConfort Prezentare

  OXYCONFORT este firma pe care am infiintat-o avand convingerea ca vom reusi implementarea unui nou standard al calitatii serviciilor de curatenie adresate persoanelor juridice din Timisoara.

  Standardul inalt al serviciilor de calitate promovate are ca fundament experienta vasta si cunostiinte bine consolidate in domeniu.

  Avem incredere in serviciile noastre specializate! Evoluam continuu, miza fiind ridicarea constanta a calitatii serviciilor de curatenie oferite partenerilor nostrii.

  Tratam cu multa seriozitate fiecare parteneriat pentru ca acesta sa devina un parteneriat pe termen lung iar increderea deplina sa stea la baza acestuia. • Sunteti pe maini bune.

  OXYConfort Angajati

  Suntem calificati pentru serviciile de curatenie prestate. Echipa OXYCONFORT respecta standardul de calitate al firmei. Fiecare membru al echipei este instruit periodic pentru a oferi servicii de calitate si de a intampina cerintele beneficiarilor.

  Instruirea periodica, dinamismul, onestitatea, sunt doar cateva din calitatile comune ale angajatilor nostri.

  Astfel, promisiunile noastre fata de dvs. sunt concretizate prin servicii de calitate superioara, executate pana la ultimul detaliu. Dorinta noastra e ca dvs. sa fiti multumit.


  lupa

  Aflati mai multe despre echipa OXYCONFORT!


 • Clientii sunt cei mai importanti pentru noi.

  OXYConfort Clienti

  Beneficiarii serviciilor de curatenie oferite de OXYCONFORT reprezinta pentru noi o parte importanta din identitatea si imaginea firmei noastre. Pentru ei, venim cu idei noi si solutii responsabile astfel incat satisfactia lor sa fie deplina.

  Suntem mandri de faptul ca prin standardul inalt al calitatii serviciilor de curatenie oferite, am reusit sa depasim asteptarile partenerilor nostri.

  Acestia stiu deja ca au gasit in noi un partener de incredere!


  Profesionistii apeleaza la Profesionisti!