telefon

Despre noi

Oxyconfort este o firma ce ofera servicii profesionale de curatenie pe raza municipiului Timisoara, inca din 2007.

Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, oferim o gama diversificata de servicii caracterizate prin profesionalism si seriozitate, adaptate fiecarui spatiu in parte. Acestea sunt de cele mai multe ori individualizate, personalizate, astfel incat clientii nostri sa fie pe deplin multumiti datorita alegerii facute.

Servicii de curatenie de intretinere pe baza de abonament

Prin personal calificat, atent la detalii, serios si concetrat asupra muncii care urmeaza a fi depusa, Oxyconfort reprezinta partenerul de incredere indiferent de natura si complexitatea lucrarii.

Mai mult, castigati un partener de durata, gata oricand sa rezolve problematica curateniei, produsele noastre sunt avizate de Ministerul Sanatatii Publice, echipamentele folosite sunt de ultima generatie, oferind servicii de calitate. Mai mult, venim in intampinarea dumneavoastra cu abonamente si servicii special create pentru nevoile fiecaruia. Prin standardul inalt al calitatii serviciilor oferite, am reusit sa depasim asteptarile partenerilor nostrii. Suntem pregatiti si calificati sa va solutionam toate problemele legate de curatenie.

Inainte de orice, pentru noi conteaza ca dumneavoastra, beneficiar al serviciilor OXYCONFORT, sa fiti pe deplin multumit de rezultatele muncii noastre. Alegand Oxyconfort aveti garantia unor rezultate impecabile pentru spatiile in care iti desfasori activitatea zilnica.